Junior Support Consultant M/V

In deze rol krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen, ervaring op te doen en te groeien in je functie. Je werkt voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, waarbij je direct in contact bent met group controllers en finance specialisten. Een unieke kans om bij verschillende bedrijven binnen te kijken en je netwerk uit te breiden.

Omschrijving

Ben je net afgestudeerd of studeer je binnenkort af op HBO of WO niveau, dan ontmoeten wij je graag voor een kennismakingsgesprek.
Je bent zelfstandig, staat voor een ander klaar en je moet goed in een team kunnen werken. Je bent leergierig, en bereidt om in jezelf te investeren. Je hebt affiniteit met techniek en IT, en werkt graag op het snijvlak van techniek en inhoud.

Het technische aspect

In je studie heb je kennis en ervaring opgedaan op het gebied van Excel of boekhoud programma’s. Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift. Daarnaast is (een deel van) de volgende kennis een pré:
  • Basis kennis of ervaring in financiële of boekhoudsoftware
  • Basis kennis van Microsoft SQL server, SAP of andere database programma’s. Ervaring met programmeren of applicaties inrichten.

Het inhoudelijke aspect

Bij Swap Support kom je in aanraking met de volgende inhoudelijke aspecten, waarin je je verder kunt ontwikkelen. Je wordt intern opgeleid om in het specialisme dat jouw aanspreekt een echte expert te worden.
  • Financiële rapportage
  • BI-intelligence
  • Performance Management

Over SWAP Support

Als Swappers zijn we samen verantwoordelijk voor de stabiliteit en betrouwbaarheid van de systemen van onze klanten. We kennen weinig hierarchie, en een open, informele sfeer van ondernemerschap en eigen verantwoordelijkheid.

Solliciteer nu!

Kun je jezelf vinden in dit profiel stuur dan je LinkedIn profiel op naar Maartje Waller of bel 06 – 24 58 12 63. Dan nemen wij contact met je op voor een introductie.